Nederlands
NederlandsEnglish

Veelgestelde vragen

In dit gedeelte kunt u terecht voor informatie met betrekking tot een aantal cruciale onderwerpen op het gebied van octrooien, merken en modellen. Daarbij vindt u omschrijvingen van de meest voorkomende, aan IE gerelateerde, overeenkomsten en contracten.

  

De veelgestelde vragen zijn onderverdeeld in de volgende rubrieken:

 

 

Voor een advies op maat raden wij u aan contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Neem contact op

Nieuws

Goudkuipje vs. Goedcupje: Koffie met Kaas vergelijken

De Koninklijke Eru Kaasfabriek heeft bakzeil gehaald in een recente oppositieprocedure die het bedrijf was gestart tegen de merkaanvrage voor het...
Lees verder

Rondetafeldiner 'Patente modellen verdienen bescherming'

Op 24 september jl. organiseerde NLO Shieldmark in samenwerking met Link Magazine een rondetafeldiner. Centraal die avond stond de discussie over...
Lees verder

NLO wint Award 'Dutch Prosecution Firm of the Year 2015'

NLO heeft de Award ‘Dutch Patent Prosecution Firm of the Year 2015’ gewonnen. Deze Award wordt jaarlijks toegekend en uitgereikt door het gerenommeerde internationale magazine Managing IP. 

 

Wij zijn bijzonder trots op dit resultaat en willen via deze weg onze klanten en relaties bedanken voor de positieve feedback die zij gegeven hebben over onze kwaliteit en onze dienstverlening. NLO blijft zich inspannen om de dienstverlening continu te ontwikkelen en te verbeteren. We kijken uit naar onze verdere samenwerking.